У суботу, 28. септембра 2019. године, од 10 до 13 часова у Основној школи „Змај Јова Јовановић“ на Вождовцу   (Мештровићева 19)  по други пут ће се организовати јесењи вашар под слоганом „Змај“ отвореног срца.

И ове године ће ученици од 1. до 8. разреда показати различите рукотворине карактера (јесење маске, магнете, држаче за оловке, украсне кутије…). Као и на свим великим вашарима, „Змај“ ће отворити своје срце и гостима понудити разноврсне посластице: кокице различитих укуса, крофне, шећерну вуну, колаче…

Највећи сладокусци ће упознати бомбонџију и моћи ће да дегустирају шарене бомбоне прављене на стари традиционалан начин или да пробају производе „Виршла мобила“. За добру атмосферу биће задужени жонглер и ходач на штулама; најмлађи посетиоци ће имати прилику да се забаве у радионици на полигону. Упознаће се са популарном игром аутићима „1, 2, 3“, а најхрабрији ће се опробати у стрељаштву. У школском дворишту, на великој бина са озвучењем, на којој ће представници „Супер кампа“ реализовати различите игре за малишане.

Ово дешавање афирмише позитивне вредности, подстиче децу на креативност, самосталан рад и предузетништво. Позивамо сву децу из насеља, маме, тате, баке, деке, комшије и пријатеље наше школе да нас у суботу посете и да заједно уживамо у „Змају“ отвореног срца“.

А како смо „вашарили“ прошле године, сами погледајте …