Пројекти у којима ће „Змај Јова Јовановић“ учествовати 2021/22. године одлуком СВ ФЗВ

Пројекат 1– „Бесплатан спорт у школе“ за ученике од 1-4.разреда. Наша школа ће организовати бесплатне часове одбојке у сарадњи са ФСФВ, два пута недељно по 45 минута

( уторак и четвртак од 14ч) Задужене колеге В.Пејовић и А. Рајић.

Пројекат 2– „Фитнес програм за ученике 5/ 6. и  7/ 8. разреда“ ће се спроводити у оквиру обогаћеног једносменског рада у терминима:

среда и петак у 14ч за ученике 5/6.р. ( Н. Васиљевић)

среда 17ч30мин за ученике 7/8.р. ( В. Пејовић)

Пројекат 3– „ Здраво растимо“ који је део међународне глобалне Нестле иницијативе под називом   NestléHealthy    Kids   Global  Programme  која има за циљ едукацију ученика од 3-7.разреда о важности правилне исхране и бављења физичком активношћу. У пројекту учествује СВ ФЗВ у корелацији са биолозима и учитељима 3.и 4.разреда. Кординатор пројекта А.Рајић.

Пројекат 4– „Јуниор НБА лига“ , такође део међународног пројекта под покровитељством КСС. Учествују ученици 4. и 5.разреда. Кординатор Н. Васиљевић.

 

28.9.2021. година

Руководилац СВ ФЗВ:

Рајић Ана

Пројекат Спорт у школе – одбојка, успешно се спроводи у нашој школи сваког уторка и четвртка. У њега је укључено преко 70 ученика млађих разреда, који кроз развој опште моторике и социјализације, уче прве кораке трофејне Српске школе одбојке, као и правила понашања, уз будно око студента ФСФВ и наших наставника ФЗВ.

Атмосферу са часа можете погледати на презентацији ОВДЕ.