Наши ученици као едукатори
 У понедељак, 20. марта 2023. године, настава физичког и здравственог васпитања у 5, 6. и 7. разреду била је обогаћена посетом наших вршњачких едукатора из одељења VIII-3: Мие Мијатовић Ристић, Марије Величковић, Маше Петровић, Макара Медведског и Николе Димића.
Гостујући на часовима, приказали су вежбе на греди и карикама и изазвали овације млађих ученика. Заједно са наставницима Немањом Васиљевићем, Владимиром Пејовићем и Аном Рајић, успели су да помогну у учењу и да пренесу љубав према спортској гимнастици новим нараштајима.
Хвала нашим едукаторима!
Атмосферу са часова и приказе вежби на греди по разредима, можете погледати у галерији.Другари,

          Одлучили смо да вам покажемо како смо лакше и боље разумели епске песме о хајдуцима. Истраживали смо, читали песме и историјске изворе и играли се. Правили смо презентације, филмове, оживљавали ликове и ситуације из песама. Придружите нам се у оваквом начину учења и дружења. Учење не треба да буде мучење!

 НАШИ УЧЕНИЦИ КАО ЕДУКАТОРИ

У петак, 4.3. 2022. године настава Физичког и здравственог васпитања 6. разреда у ,,Змају” је била обогаћена посетом наших вршњачких едукатора из одељења 7/3: Мие Мијатовић Ристић, Марије Величковић и  Милице Главоњић. Гостујући на часовима, приказале су вежбу на греди и изазвале овације млађих ученика. Заједно са наставницима Немањом Васиљевић и Аном Рајић, успеле су да помогну у учењу и да пренесу љубав према спортској гимнастици новим нараштајима.