ОТВОРЕНА ВРАТА ЗА РОДИТЕЉЕ УЧЕНИКА СТАРИЈИХ РАЗРЕДА

Због укидања епидемиолошких мера, школа ће реализовати одлуку донету на Колегијуму на почетку школске године да се сваке прве среде у месецу одржавају отворена врата код свих предметних наставника у поподневним сатима.

Пошто су се стекли услови за спровођење ове одлуке, отворена врата ће се одржати 1. 06. 2022. године од 17.00 до 19.00 часова, и у то време сви наставници ће бити у школи. Сви заинтересовани родитељи су добродошли без претходне најаве.

Такође, родитељи и даље могу долазити на отворена врата у преподневној смени, као и до сада.

Отворена врата представљају школски термин који означава време када наставници и учитељи могу да се посвете ђачким родитељима ради праћења напредовања ученика у школи. Сарадња родитеља и школе је од изузетног значаја за целокупан развој детета. Због пандемије изазаване вирусом Ковид-19, у овој школској години, планирано је да се Отворена врата организују на следећи начин:

  • потребно је да родитељи, посредством одељењског старешине свог детета, закажу термин за индивидуални разговор са одређеним предметним наставником;
  • у разредној настави, разговори са наставницима енглеског језика или верске наставе се заказују у договору са учитељима.

Замолили бисмо све родитеље да поштују договорени термин за разговор.

Хвала вам на разумевању.