Од ове школске године ученицима и наставницима Основне школе ,,Змај Јова Јовановић“ на располагању је новоопремљени информатички кабинет. После комплексне санације крова, уређена је унутрашњост кабинета (саниран плафон, изведени молерски радови), који је потом опремљен лаптоп и десктоп рачунарима са мониторима и штампачима. Часови се одвијају у пријатном ентеријеру, уз коришћење нових, савремених наставних средстава.

Све ово омогућила је Компанија НИС, доделивши  ,,Змају“  значајна средства у оквиру свог пројекта ,,Заједници заједно”: за уређење и опремање информатичког кабинета школе Компанија НИС издвојила је 1.354.292,42 динара.

Пројекат ,,Заједници заједно” произашао је 2009. године из жеље Компаније НИС да допринесе развоју локалних заједница и одужи се грађанима који у њима живе.

У сарадњи са ресорним министарствима, Компанија је 2020. године одлучила да средства усмери на пројекате из области образовања: дигитализације наставног процеса и унапређења безбедносно-информационих система у образовним установама.

Овим програмом друштвене одговорности НИС потврђује своју амбицију да улаже у заједницу, што сматра и својим стратешким опредељењем.

ОШ  ,,Змај Јова Јовановић“ захвална је Компанији НИС, која је значајно допринела унапређењу услова рада и квалитета рада, негујући и оснажујући концепт заједништва кроз реализацију овог пројекта.