Шпански слаткиши и дезерти имају дугу културну традицију. Почев од Римљана, потом Арапа, па до данашњих дана, рецепти су се преносили са колена на колено. Чувени су и слаткиши који су се правили у самостанима. Шпанско посластичарство је веома богато и разноврсно и различито је за сваку покрајину. Ученице Рената Веларде и Симона Милошевић из одељења V-2 представиле су нам посластице карактеристичне за Шпанију.
16/05/2023
Шпански слаткиши и дезерти – DULCES Y POSTRES ESPAÑOLES
Скорашњи чланци
Свечана додела награда
04/07/2024
Не, није крај наградама
25/06/2024
Архива
Бројач посета
![0](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/styles/image/chevy/0.gif)
![6](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/styles/image/chevy/6.gif)
![0](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/styles/image/chevy/0.gif)
![4](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/styles/image/chevy/4.gif)
![6](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/styles/image/chevy/6.gif)
![4](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/styles/image/chevy/4.gif)
![](https://zmajjova.edu.rs/wp-content/plugins/wps-visitor-counter/counter/user_year.png)