У понедељак, 26. фебруара, ученици наше школе посетили су софтверску компанију „Orion Innovation“, на Новом Београду. Почетком децембра претходне године, представници ове компаније били су наши гости. Том приликом су представили посао којим се баве и оставили врло леп утисак на наше ученике и наставнике.

Узвратну посету поменутој компанији, организовали су наставници информатике, Андријана Јелић и Саша Јовановић. 30 наших ученика, чланова секција информатике и заинтересованих за информатичке технологије, имало је прилику да обиђе пословни простор и разговара са запосленима у компанији.

Као што су били добри гости, запослени компаније „„Orion Innovation“ су били још бољи домаћини. Организовали су презентацију различитих профила запослених и неке од својих пројеката. Наши ученици су били врло заинтересовани и активно учествовали у разговору – постављали питања, давали предлоге и коментаре. Имали смо прилику са обиђемо канцеларије запослених, видимо начин рада и опрему коју користе. На крају дружења, љубазни домаћини су приредили послужење за присутне.

Посебно се захваљујемо компанији „Orion Innovation“ на вредној донацији рачунарске опреме, коју смо добили овом приликом. Њихов поклон ће подићи квалитет рада у кабинетима информатике.

Велико ХВАЛА!  госпођи Снежани Радовић и запосленима компаније Orion Innovation“, за све што су урадили за ученике наше школе! Надамо се неком новом сусрету са овим сјајним људима!