Нашу школу је данас, 18.1.2021. године посетио градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић  како би проверио радове који су изведени на санацији крова. Градоначелник је констатовао да је кров, који је прошле године био оштећен услед јаког ветра, у потпуности реконструисан и изразио задовољство, јер су радови завршени у обећаном року. (ГРАД БЕОГРАД ИЗДВОЈИЋЕ НОВАЦ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ КРОВА НА ОШ „ЗМАЈ ЈОВА ЈОВАНОВИЋ) Обиласку школе су присуствовали и секретар школске управе Славко Гак и председница општине Вождовац Ивана Томић, који су истакли да је у току израда пројекта за реконструкцију фискултурне сале.

Проф. др Зоран Радојичић је истакао важност и значај Основне школе ,,Змај Јова Јовановић“ у насељу због њене дуге историје и богате традиције. Школа је основана 1868. године, и као таква, заслужује даља улагања која ће обезбедити град Београд.

Помоћница директорке  школе Биљана Ђурђевић се захвалила градоначелнику и градском Секретаријату за образовање и дечију заштиту на посебном ангажовању и улагањима у нашу школу као и на будућој успешној сарадњи.

Видео прилог погледајте ОВДЕ