ПРОЈЕКАТ КОМПАНИЈЕ НИС „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО“

Ове године, Компанија НИС доделила је нашој школи значајна средства у оквиру свог пројекта ,,Заједници заједно”: за опремање информатичког кабинета наше школе лаптоп и десктоп рачунарима са мониторима и штампачима и уређење кабинета које укључује санацију плафона и извођење молерских радова, Компанија НИС издвојила је 1.354.292,42 динара.LogoNIS
Пројекат ,,Заједници заједно” покренут је 2009. године и изражава жељу Компаније НИС да допринесе развоју локалних заједница и одужи се грађанима који у њима живе.
У сарадњи са ресорним министарствима Републике Србије, Компанија је донела одлуку да 2020. године средства усмери на реализацију пројеката из области образовања – дигитализације наставног процеса и унапређења безбедносно-информационих система у образовним установама.
Спровођењем овог програма друштвене одговорности Компанија НИС потврђује своју амбицију да улаже у заједницу, што сматра и својим стратешким опредељењем.
Захвални смо Компанији НИС, на средствима које је доделила нашој школи, као и на томе што овим пројектом негује и оснажује концепт заједништва.
Резултати пројекта „Заједници заједно 2020“ компаније НИС