Ученици веронауке у посети Руском дому

На позив православног дечјег часописа „Светосавско звонце“, 15 ученика наше школе гостовало је у Руском дому 20. децембра 2017. године. Као почасни гости и пријатељи часописа присуствовали смо свечаном уручењу награда на међународном наградном конкурсу под називом „Непозната Русија“. Погледали смо приредбу и доделу награда: лаптоп (1.награда), мобилни телефон (2.награда) и таблет (3.награда), а после завршене приредбе домаћини су нас изненадили послужењем и соковима. Била нам је велика част што смо имали прилику да осетимо дух заједништва са руским народом, који показује велику љубав према нашој деци, као и жељу за повезивањем два народа кроз зближавање деце.

Захваљујемо се часопису „Светосавско звонце“ на позиву, као и на пријатељској сарадњи коју остварујемо годинама. У новембарском броју „Светосавског звонцета“ 12 ученика наше школе је награђено за ликовне радове књигама.

PC190374

PC190390

PC190385

One comment to Ученици веронауке у посети Руском дому

  • vye80e80mt5enfn5tcev5y6ec6

    Title

    […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless really really worth taking a look, whoa did 1 find out about Mid East has got far more problerms as well […]