Вратили су се из Италије са вредним наградама

Наши Змајевци: Милица Цикуша, Никола Вила, Лола Вуковић и Ења Вуковић (у пратњи учитељице Иване Терзић) вратили су се из Италије. Од 13. до 15.маја 2017. били су у италијанском месту Понте Треза на свечаној додели награда.

Милица Цикуша освојила је ПРВО место у старијој категорији, а Никола Вила ДРУГО место у млађој категорији. Лола Вуковић освојила је ПРВО место у категорији за најлепше декорисано писмо, а Ења Вуковић добила је специјалну награду жирија за декорацију писма.

Браво за наше Змајевце!

Ученици са најбољим пласманом (у категорији написаних писама) поред диплома и антологије радова (у којој се налазе радови свих финалиста) добили су и новчане награде, а ученици награђени у категорији декорације писама добили су ументичке радове: скулптуру и слику.

Наши представници преузели су дипломе и књиге за наше финалисте: Огњена Пилиповића, Дамјана Игића, Невену Иванов, Христину Синадиновић, као и за Василија Јовановића – добитника специјалне награде Народног жирија.

Овом приликом захваљујемо се Општини Вождовац која је финансијски подржала одлазак наших ученика у Италију!

Додела награда финалистима  обавиће се на свечаној додели награда на крају школске године у свечаној сали школе. О тачном датуму накнадно ћемо вас обавестити на нашим интернет странама.

http://www.volarondine.com

https://www.facebook.com/Associazione-Culturale-La-Rondine-Cadegliano-Viconago-506355659376798/?ref=page_internal

 

01 02 03 04 05 06