Резултати литерарног конкурса

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ

 

Као што смо већ на овим страницама писали, наставили смо сарадњу са италијанским удружењем „Ласта“. У последњих осам година ово је четврти пројекат који реализујемо у сарадњи са њима. Крајем претходне године наши ученици писали су писмо (тема је била Писмо оцу), а након писања осликавали су своја писма. Конкуренција је била јака и стигло је много писама. Било је тешко на нивоу школе одабрати радове, а сигурни смо и да је италијански жири био на истим мукама – како од свих дивних и емотивних писама изабрати она писма која ће бити награђена.

Стигли су резултати и ми смо пресрећни!

Финалисти у млађој категорији су: Јовановић Василије, Пилиповић Огњен, Никола Вила и Игић Дамјан.

Финалисти у старијој категорији су: Иванов Невена, Синадиновић Христина и Цикуша Милица.

За осликано писмо награђени су Вуковић Ења у млађој категорији, а Вуковић Лола и Иванов Невена у старијој категорији. Стоји и напомена да је Ења добила и специјалну награду. J

 

Финалисти Змајевци пласирали су се међу првих десет у својој категорији и радови ће има бити објављени у Антологији дечијих радова.

Коначну ранг листу знаћемо на додели награда 14.маја 2017.године.

 

ЧЕСТИТАМО СВИМ УЧЕСНИЦИМА, А ПОСЕБНО НАГРАЂЕНИМ УЧЕНИЦИМА, ЊИХОВИМ ПОРОДИЦАМА И ДРАГИМ КОЛЕГАМА! ОВО ЈЕ ВЕЛИКИ УСПЕХ ЗА НАШУ ШКОЛУ!

 

Надамо се да ћемо пронаћи људе добре воље који ће помоћи да наши ученици оду у Италију и лично приме награде 14.маја 2017.године. Прошле године италијански спонозори су омогућили да своје награде приме Невена Иванов и Лола Вуковић. Нажалост, ове године нису у могућности да то учине.